Maatschappelijk ontwikkelen op Westlandse schaal

Bij alles wat we doen, bekijken we onze ontwikkelingen ook vanuit een maatschappelijk oogpunt. Bouwen voor starters in de regio is er een goed voorbeeld van. Ook in de uitvoering kiezen we ervoor om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

partners

Bij voorkeur werken we samen met partners uit het Westland. Daarmee versterken we de lokale economie. In de fase van de uitvoering heeft het ook nog andere voordelen: wat we dichtbij kunnen halen, hoeft niet

van veraf te komen. Onze projecten voldoen uiteraard aan alle actuele eisen op het gebied van duurzaamheid. En als het kan, zetten we graag nog een stap extra.

Uiteenlopende sponsoractiviteiten

Onze betrokkenheid bij onze ‘geboortegrond’ komt ook tot uitdrukking in onze sponsoractiviteiten. Westlandse sporters, verenigingen en activiteiten geven we graag een steuntje in de rug. Variërend van topsporters - darters als Dirk van Duijvenbode en Maik Kuivenhoven - tot amateurvoetbalverenigingen, van cultuur tot scouting, van de nog op te richten Westlandse dierenopvang tot het Westlandse hospice.

Voor Dijckerhoek zijn het momenten waarop we graag - maar altijd op de achtergrond - laten zien wie we zijn: een ontwikkelaar met het Westlandse hart op de goede plaats.