Dijckerhoek, ontwikkelaar met een Westlands accent

Dijckerhoek is een Westlandse ontwikkelaar. In twee opzichten: we richten ons vooral op projecten in de eigen regio, of het nu woningbouw of utiliteit is. En Westlands zijn we ook in onze aanpak. Slagvaardig, ondernemend, proactief. Met die instelling hebben we sinds 2017 al een aantal projecten gerealiseerd. Uiteenlopende projecten met een herkenbare rode draad: met alles wat we ontwikkelen willen we graag impact maken. Niet ontwikkelen óm het ontwikkelen, maar tegemoetkomen aan een behoefte in het Westland.

onze focus

De focus ligt op middelgrote projecten die op de korte of middellange termijn kunnen worden ontwikkeld, van eerste idee tot sleuteloverdracht. De ene keer grondgebonden woningen of appartementen, de andere keer een bedrijfskantoor of een bedrijfsverzamelgebouw. Zolang het maar vraaggestuurd is.

'Prettige samenwerking' & 'Afspraak is afspraak

Pierre van den Berg

Een team van specialisten

Achter Dijckerhoek staat een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Specialisten met expertise op bouwkundig en financieel terrein, die worden ondersteund door een netwerk van vaste partners: architect, constructeur, makelaar en (onder)aannemers.

onze samenwerkingen

In onze samenwerking geven we de voorkeur aan lokale - Westlandse - partners. Niet alleen vanuit de local-for-local-gedachte, ook uit het oogpunt van milieu. Samenwerken met een regionale aannemer bijvoorbeeld beperkt sterk de hoeveelheid transportbewegingen. Maatschappelijk laten we ook van ons horen als sponsor bij diverse verenigingen en activiteiten.nibh.

2019-2025

Ontwikkeling Waelzicht ( 72 woningen)

2021-2023

Ontwikkeling Honderd Ambachten (23 units)

2020-2022

Ontwikkeling - renovatie pand van Leeuwen (4 woningen)

2020-2021

Ontwikkeling Geestbox (31 units)

2017-2020

Ontwikkeling Dijckerhoek (89 units)