Inwoners beter toegang geven tot de Westlandse woningmarkt

Een woning kopen is in heel Nederland niet eenvoudig. In het Westland is de woningmarkt nog krapper. Daarom willen we met Dijckerhoek ons inspannen om de stap van inwoners naar een eigen huis makkelijker te maken.

onze focus

In het bijzonder ligt de focus van onze woningbouwactiviteiten op de doelgroep van starters. De realisatie van het project Waelzicht, op de grens van ‘s-Gravenzande en Naaldwijk, is er een goed voorbeeld van. In het project van in totaal 72 woningen is er ruimte voor maar liefst 64 appartementen in de betaalbare categorie.

Ik ken Dijckerhoek ontwikkeling, als een professionele en toegankelijke partij. Er zijn korte lijnen en er is altijd eenvoudig iemand te bereiken. 

William van Rijn, Westlands vastgoed

En we doen meer

Ook andere kansen op de regionale woningmarkt verzilveren we graag. Naast appartementen zijn dat grondgebonden woningen, maar altijd gaat het om projecten met een menselijke maat. De aanpak van Dijckerhoek komt het meest tot haar recht bij middelgrote projecten. Met niet alleen aandacht voor de financiële haalbaarheid, maar ook voor zaken als architectuur, gebiedsontwikkeling en duurzaamheid.