Ondernemers in het Westland ruimte geven

Weinig gebieden in Nederland hebben zo’n hoog percentage ondernemers. Daardoor is de druk op de bedrijfsvastgoedmarkt hoog. Met Dijckerhoek willen we bijdragen aan de economische activiteiten in het Westland, door die ondernemers ruimte te geven. Letterlijk ruimte: met projecten die steeds weer inspelen op de wensen van verschillende doelgroepen.

doelgroep

Met onze ontwikkelingen spreken we vooral de kleinere en middelgrote bedrijven, zzp’ers en starters aan. Voorbeelden zijn De Honderd Ambachten, een project met kleinschalige bedrijfsunits. Met Geestbox, een complex met multifunctionele opslagboxen, richten we ons deels ook op particulieren. Grootschaliger is weer Dijckerhoek, het project waar we onze naam aan danken. Op een prominente locatie aan de Dijckerwaal is een complex gerealiseerd met bedrijfsunits beneden en kantoorruimte op de verdiepingen, maar ook units met alleen bedrijfsruimte.

Dijckerhoek ontwikkeling probeert in mijn ogen altijd net een stapje extra te doen. Door een iets verfrissender ontwerp of gebruik te maken van wat vernieuwende materialen. 

William van Rijn, Westlands vastgoed

Bedrijfsruimte waar vraag naar is

Ook staan we open voor andere ontwikkel kansen, van single tenant en multi tenant kantoren tot kleinschalige bedrijfsgebouwen. We beperken ons niet tot nieuwbouw, transformatie van bestaand vastgoed kan ook een optie zijn. Maar altijd: bedrijfsruimte waar in de markt vraag naar is, om ondernemend Westland vooruit te helpen.