Afronding heiwerk en start fundering Waelzicht

Waelzicht heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Het heiwerk en het aanleggen van de verbindingen van het warmtenet naar de woningen zijn succesvol afgerond. Gedurende de afgelopen maanden hebben gespecialiseerde teams hard gewerkt om deze fases te voltooien.

Lees meer over: Afronding heiwerk en start fundering Waelzicht

Nog maar enkele appartementen te koop!

De laatste appartementen van Waelzicht staan nu nog te koop. Inmiddels zijn alle tweekamerappartementen verkocht en zijn er nog een aantal driekamerappartementen beschikbaar. Dit is dan ook één van de laatste kansen om een appartement te kunnen kopen. 

Lees meer over: Nog maar enkele appartementen te koop!

Goed nieuws, aankondiging startbouw Waelzicht!

Een nieuwe mijlpaal is behaald voor het project Waelzicht. 54 van de 72 woningen zijn officieel verkocht, dit houdt in dat ruim 70% van het aantal woningen zijn verkocht. Hierdoor kan de bouw van Waelzicht van start gaan. De bouw zal volgens planning medio oktober gaan starten.

Heeft u interesse in een appartement of twee-onder-één-kapwoning, dan kunt u voor meer informatie en het resterende aanbod een kijkje nemen op de website www.waelzicht.nl.

Lees meer over: Goed nieuws, aankondiging startbouw Waelzicht!

Waelzicht Appartementen vanaf €250.000,- V.O.N. met KoopStart

De verkoop van de 33 KoopStart appartementen is vanaf vandaag gestart. Door middel van de KoopStart regeling is het mogelijk om appartementen aan te bieden voor €250.000,- V.O.N. De inschrijfperiode voor deze woningen loopt tot en met 6 maart 09.00. Interesse in deze woningen? 

Lees meer over: Waelzicht Appartementen vanaf €250.000,- V.O.N. met KoopStart

Samenwerking met Maik Kuivenhoven

Met trots kunnen wij aankondigen dat Dijckerhoek Projectontwikkeling de komende jaren Westlander en PDC darter Maik Kuivenhoven gaat sponsoren. Maik is sinds 2018 een professionele PDC darter. In 2021 wist hij de laatste 16 te behalen tijdens de World Series Finals en in 2022 wist hij de laatste 64 te behalen op het WK. Dit zijn prestaties om trots op te zijn! 

Lees meer over: Samenwerking met Maik Kuivenhoven

Eerste woningen van het project Waelzicht zijn verkocht

De verkoop van de eerste woningen is een feit! De verkoop is een aantal weken geleden gestart en nu hebben de eerste officiële ondertekeningen plaats gevonden. Wij willen de kopers feliciteren met hun toekomstige woning!

Lees meer over: Eerste woningen van het project Waelzicht zijn verkocht

Dijckerhoek draagt De Westlandse Ride een warm hart toe

De Westlandse Ride zal op 21 en 22 mei plaats vinden bij de accommodatie van wielervereniging Westland Wil Vooruit. Tijdens de Westlandse Ride zullen zo veel mogelijk Westlanders op de fiets stappen om te fietsen voor het goede doel.

Lees meer over: Dijckerhoek draagt De Westlandse Ride een warm hart toe

Waelzicht officieel op het warmtenet!

Op 20 juli is er een overeenkomst gesloten tussen Dijckerhoek en HVC! HVC is een bedrijf dat een grote rol gaat spelen binnen het plan Waelzicht op het gebied van het leveren van warmte voor de woningen. HVC gaat namelijk zorgen voor een warmtenet binnen het project. 

 

Lees meer over: Waelzicht officieel op het warmtenet!

  • 1
  • 2