Waelzicht Appartementen vanaf €250.000,- V.O.N. met KoopStart

De verkoop van de 33 KoopStart appartementen is vanaf vandaag gestart. Door middel van de KoopStart regeling is het mogelijk om appartementen aan te bieden voor €250.000,- V.O.N. De inschrijfperiode voor deze woningen loopt tot en met 6 maart 09.00. Interesse in deze woningen? 

Lees meer over: Waelzicht Appartementen vanaf €250.000,- V.O.N. met KoopStart

Samenwerking met Maik Kuivenhoven

Met trots kunnen wij aankondigen dat Dijckerhoek Projectontwikkeling de komende jaren Westlander en PDC darter Maik Kuivenhoven gaat sponsoren. Maik is sinds 2018 een professionele PDC darter. In 2021 wist hij de laatste 16 te behalen tijdens de World Series Finals en in 2022 wist hij de laatste 64 te behalen op het WK. Dit zijn prestaties om trots op te zijn! 

Lees meer over: Samenwerking met Maik Kuivenhoven

Eerste woningen van het project Waelzicht zijn verkocht

De verkoop van de eerste woningen is een feit! De verkoop is een aantal weken geleden gestart en nu hebben de eerste officiële ondertekeningen plaats gevonden. Wij willen de kopers feliciteren met hun toekomstige woning!

Lees meer over: Eerste woningen van het project Waelzicht zijn verkocht

Dijckerhoek draagt De Westlandse Ride een warm hart toe

De Westlandse Ride zal op 21 en 22 mei plaats vinden bij de accommodatie van wielervereniging Westland Wil Vooruit. Tijdens de Westlandse Ride zullen zo veel mogelijk Westlanders op de fiets stappen om te fietsen voor het goede doel.

Lees meer over: Dijckerhoek draagt De Westlandse Ride een warm hart toe

Waelzicht officieel op het warmtenet!

Op 20 juli is er een overeenkomst gesloten tussen Dijckerhoek en HVC! HVC is een bedrijf dat een grote rol gaat spelen binnen het plan Waelzicht op het gebied van het leveren van warmte voor de woningen. HVC gaat namelijk zorgen voor een warmtenet binnen het project. 

 

Lees meer over: Waelzicht officieel op het warmtenet!

Toiletgebouw Golf Club Westland

Is het als golfer opgevallen? Er heeft een mini ontwikkeling plaats gevonden op de locatie van Golf Club Westland in ''s-Gravenzande. Er is een nieuw toiletgebouw op het terrein van de golfclub geplaatst. Dit is mogelijk gemaakt door Dijckerhoek projectontwikkeling.

Lees meer over: Toiletgebouw Golf Club Westland

Stichting Hospice Beukenrode

Wij vinden het belangrijk dat mensen die in hun laatste levensfase zitten ook de rust krijgen die ze nodig hebben en de zorg op een goede manier verleent kan worden. Wij als Dijckerhoek hebben er dan ook voor gekozen Beukenrode te sponsoren voor de komende 5 jaar!

Lees meer over: Stichting Hospice Beukenrode