Waelzicht, het nieuwbouwproject met 64 appartementeN en 8 twee-onder-een-kapwoningen.

Wonen in Waelzicht: Westland op z’n mooist!

Nu in verkoop

Stel je eens voor: wonen op een plek in het Westland die langzaam verandert in één groot natuurgebied. Een plek waar groen en water vrij spel hebben, aan de rand van de Poelkade. Dichtbij alles wat ’s-Gravenzande en Naaldwijk leuk maakt. En vergeet vooral het strand niet. ‘Waelzicht’ heet het nieuwste project in Waelpolder. Met betaalbare appartementen en ook luxe halfvrijstaande twee-onder-één-kapwoningen.

Website Waelzicht

Halfvrijstaand wonen in Westland

Wil je een ruime en zéér comfortabele woning van maarliefst 169 m2 woonoppervlak? Kies dan voor één van de 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen. Het unieke van deze woning is dat je woont op de 1e verdieping met weids uitzicht en aansluitend terras van maarliefst 37m2 op het zuidwesten (middag- en avondzon)! Deze woningen hebben allemaal 2 parkeerplaatsen voor de deur en krijgen 9 zonnepanelen.

Bekijk twee-onder-een-kapwoningen

Appartementen met veel lichtinval

In totaal 64 twee- en driekamerappartementen met oppervlaktes variërend tussen 62 en 77 m2. 56 appartementen vallen onder de NHG prijsgrens. Toekomstige bewoners van Waelzicht zullen daarnaast lage energiekosten hebben door het energielabel A+. De plattegrond van de woningen is erg efficiënt, waardoor een ruime woning ontstaat met veel lichtinval door de grote raampartijen. De woningen worden verkocht inclusief balkon, berging en eigen parkeerplaats (optioneel ook een 2e parkeerplaats mogelijk).

Bekijk appartementen

Lage energierekening

Alle woningen in Waelzicht zijn energiezuinig, gasloos en op de toekomst voorbereid. Door de goede isolatie en slimme installaties wordt het label voor de appartementen en twee-onder-één-kapwoningen in Waelzicht minimaal A+. Dit zorgt voor een lage energierekening.

Lees meer over duurzaam wonen

Het aanbod

Appartementen

  • Woonoppervlakte v.a 62 m2
  • Koopsom v.a. € 331.950,- v.o.n.

Twee-onder-een-kap

  • Woonoppervlakte v.a. 169 m2
  • Koopsom v.a. € 797.850 v.o.n.

Impressies

Verkoopinformatie via Malkenhorst Makelaars

info@malkenhorstmakelaars.nl

0174 628 628

Koningstraat 9
2671 JS Naaldwijk
Malkenhorst Makelaars